AKILLI DONATI NESNESİ AUTOCAD LT İLE GÖRÜNTÜLENEBİLİR Mİ?

Bir çok kullanıcımız, akıllı donatı nesnesinin AutoCAD LT'de görüntülenip görüntülenemeceğini soruyor. Biz de bu konuda ayrıntılı bir açıklama yapmaya karar verdik.

AutoCAD LT karmaşık custom objeleri görüntüleyemez. Çünkü LT AutoCAD'in programlanabilir yapısını taşımayan, kısıtlı bir sürümdür. 3B çizimleri gösterse de 3B ile ilgili herhangi bir işlem yapamazsınız. Aynı zamanda AutoCAD için özel olarak tasarlanmış custom objeleri de gösteremez. Buna Autodesk'in kendi tasarladığı nesneler de dahildir.

Peki ne yapmalıyız?

DonatıPro ile üretilmiş resimleri görüntülemenin ücretsiz yolları vardır. Bunlardan birincisi Autodesk'in ürettiği Dwg Truview yazılımını kullanmaktır. Bu yazılım ile DonatıPro çizimlerini görüntüleyebilir ve üzerinde işaretlemeler yapabilirsiniz.


Dwg Truview yazılımı şirket içi kullanımlarda ya da plotter çıktısı almak için mükemmel bir araçtır. Sadece çizim görüntülemenin dışında, dosya formatı çevirme (2014'ten 2007'ye vb.), kırmızı buluta alma, açıklama notları ekleme vb. işlemler için de idealdir.

Çizimleri Uzaktaki İş Ortaklarımızla Nasıl Paylaşabiliriz?

AutoCAD 360, AutoCAD çizimlerini çevrimiçi görüntüleme, düzenleme ve paylaşım için harika bir çözümdür. Evet yanlış duymadınız, çizimlerinizi çevrimiçi düzenleyebilir ve iş ortaklarınızla paylaşabilirsiniz. Tek yapmanız gerken bir AutoCAD 360 hesabı açmaktır. Bu hesap ücretsiz açılabilir ve 3GB kullanıcı depolama alanı sunar. Bu alana çizimlerinizi yükleyebilir diğer 360 kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz.


Size yukarıda sunduğumuz her iki çözüm de ücretsizdir ve DonatıPro akıllı donatı nesnelerini görüntüleyebilir. Bu çözümlere ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanınız.


Hepinize iyi çalışmalar, bol kazançlar diliyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAYOUT KULLANARAK KİRİŞ PAFTASI HAZIRLAMAK ve ÖLÇEKLİ ÇIKTI ALMAK

DONATIPRO KÜTÜPHANESİNİ KULLANARAK C# İLE KENDİ DONATI ÇİZİM YAZILIMINIZI OLUŞTURUN!