DONATIPRO GÜNCELLEME POLİTİKASI

Merhaba sevgili dostlarımız,

DonatıPro™ yazılımının piyasaya çıkısından günümüze 2 yıl geçti. Ürünü tanıtmaya gittiğim her müşterimiz bize güncellemelerin nasıl olacağını sordu. Bu soruyu sormakta çok haklısınız. Özellikle  Autodesk'in her yıl yeni bir sürüm çıkartması, abonelik sistemi ve diğer yazılımların pek de sempatik olmayan güncelleme politikaları DonatıPro™ için de bir önyargı oluşturuyor. Ben de 2015'in ikinci güncellemesini yayımlamadan önce DonatıPro™ güncelleme politikasının nasıl olduğunu sizlerle paylaşmak istedim.

DonatıPro™ Hangi Sıklıkta Güncellenir?


Halihazırda DonatıPro™'yu, kullanan 25 kullanıcımızın da gayet iyi bildiği gibi yazılımımız her ay bir güncelleme alır. DonatıPro™ modüler bir yapıya sahiptir ve güncellemeleri her modül için ayrı ayrı değil tek bir kurulum dosyasıyla yayımlanır. Yayımlanan güncelleme tüm modülleri kapsar.

Güncellemeler DonatıPro™ güncelleme sayfasında aylık olarak yayımlanır ve ilgili güncelleme ile gelen yenilikler aynı sayfada kullanıcılara ilan edilir.

Güncellemeler Neleri İçerir?

Güncellemeler kullanıcılarımızın istek ve bildirimleri ile Taliasoft'un ana geliştirme planındaki başlıkları içerir. Yani her güncelleme kullanıcılarla karşılıklı etkileşim halinde ve ana geliştirme planına uygun olarak yapılır. Böylece DonatıPro™ kullanıcıları kendi istekleri doğrultusunda sürekli güncellenen ve varsa hatalarından arındırılan sürümleri aylık olarak elde ederler.

Yeni AutoCAD Sürümleri İle Uyumlumudur?

Kullanıcılarımızın önemli bir kısmı AutoCAD'i abonelik sistemi ile edinmiş ve sürekli güncellemektedirler. Taliasoft da Autodesk'in kayıtlı çözüm ortağı olduğundan DonatıPro™'yu çabucak güncel AutoCAD sürümü ile uyumlu hale getirir.

Güncelleme Ücretleri Nedir?

Yazılımı satın aldıktan sonra 1 yıl boyunca ücretsiz güncelleme hakkınız olur. 1 yaşından büyük ürünlerde yazlımın güncel liste fiyatının 1/3'ü kadar bir güncelleme ücreti alınır. Bu ücret ile yine 1 yıl boyunca tüm güncellemeleri alabilirsiniz. Diğer güncelleme ücretleri için listemize bakınız.

Güncelleme Yapmak Zorunda mıyım?

Elinizdeki sürüm ihtiyaçlarınızı karşıladığı sürece bir güncelleme yapma zorunluluğunuz yoktur. Taliasoft'un hala AutoCAD 2002 sürümü ile birlikte kullanılan ürünleri mevcuttur.

İyi çalışmalar dileriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAYOUT KULLANARAK KİRİŞ PAFTASI HAZIRLAMAK ve ÖLÇEKLİ ÇIKTI ALMAK

Donatıpro 7 Çıktı!