Donatıpro Yılsonu Kampanyası!


Merhaba değerli Donatıpro™ takipçileri,

Kasım ayına Donatıpro™ yılsonu kampanyamızla başlıyoruz. Şimdi Donatıpro almanın tam zamanı! Donatıpro'nuzu Kasım veya Aralık ayında alırsanız 2017 güncellemelerinin tümü (5. sürüm de dahil) ücretsiz. Yani hangi paketimizi alırsanız alın %33 indirimli almış olacaksınız, üstelik 2017 fiyat artışlarından da etkilenmeyeceksiniz.

Donatıpro™ Satın Aldığınızda Nelere Sahip olursunuz?


Donatıpro™, 22 yıllık AutoCAD uygulamaları geliştirme tecrübesine sahip olan Taliasoft Yazılım tarafından üretilmektedir. Donatıpro'nun herhangi bir modülünü satın aldığınızda Autolisp ya da VBA ile yazılmamış gerçek profesyonel geliştirme dili olan .NET ile yazılmış ayrıcalıklı bir yazılıma sahip olursunuz. Donatıpro alarak elde edeceğiniz kazanımlarınız şunlardır:


  • Gerçek profesyonel geliştirme diliyle yazılmış hızlı, esnek ve verimli bir yazılım almış olursunuz!
  • Program büyüklüğü sadece 40 MB civarındadır. Kolay kurulumu, şık ve kolay kullanım için tasarlanmış menü yapısıyla sizi 20 yıl öncesinin değil 2017 yılının modern programı karşılar.
  • Her yıl 10 adet güncelleme ile tam da sizin istediğiniz özelliklere sahip bir yazılıma sahip olursunuz. 
  • Güncelleme yapmasanız da kullanmaya devam dersiniz. Diğer büyük yazılım üreticilerinin aksine Donatıpro her yıl 10 adet ciddi geliştirme yayımlar.
  • Birinci sınıf servis kalitesi! Donatıpro aldığınızda kusursuz servis kalitesini de satın alırsınız. 
  • Program kurulumu ve kullanımı sırasında çevrimiçi destek, geliştirme taleplerinizin yerine getirilmesi, on-line dökümanlar, video arşivi ve blogumuzla birinci sınıf ücretsiz destek alırsınız.
  • Donatıpro'nun çizim standartları benzersizdir. En küçük detaya kadar hem yönetmeliklere ve standartlara uygun, hem de son derece şık açılım projeleri üretirsiniz.
  • Aldığınız her Donatıpro paketi profesyonel metraj yazılımı ile birlikte gelir.

Kampanya Neler İçeriyor?



Kampanya Donatıpro'nun tüm modüllerini içerir. Fiyat listemizi inceleyerek alacağınız her türlü paketin lisanları 2017 güncellemesi tanımlı gelecektir. Böylece %33'lük güncelleme ücretini biz vermiş oluyoruz.

Kampanyamız 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LAYOUT KULLANARAK KİRİŞ PAFTASI HAZIRLAMAK ve ÖLÇEKLİ ÇIKTI ALMAK

DONATIPRO KÜTÜPHANESİNİ KULLANARAK C# İLE KENDİ DONATI ÇİZİM YAZILIMINIZI OLUŞTURUN!